Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adau
Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adauga faina in ploaie. Se adauga si albusurile spuma. Separat, se unge o tava cu unt, se presara cu faina, iar apoi se intinde compozitia pe tava. Deasupra se presara nuca maruntita. Se baga tava in cuptorul cald, la copt.
Dupa ce s-a racit, se taie cu ajutorul unui paharel in forma de semiluna si se serveste prajitura pudrata cu zahar.
Alte retete:
Tiramisu Chec pufos Prajitura cu visine
A iesit tort parfumat, aromat, delicios! Cei care au degustat au mai cerut o portie: ). Pt reteta m-am insipart de la...
Reteta tort MariaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura