Faina se amesteca cu zaharul, mierea, ouale, untul, putin praf de copt si sare. Se framanta un aluat de consistenta potrivita, din care se intind 3-4
Faina se amesteca cu zaharul, mierea, ouale, untul, putin praf de copt si sare. Se framanta un aluat de consistenta potrivita, din care se intind 3-4 foi. Acestea se pun la copt intr-o tava tapetata cu unt. Dupa ce s-au copt foile, se lasa pana a doua zi, cand se ung cu gem si se presara cu nuci rumenite si maruntite.
Prajitura se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Prajituri delicioase Prajitura snikers
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti