Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa ac
Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa aceea se adauga 200 gr nuca de cocos). Acuma se pune a doua foaie si se da la cuptor la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura din 6 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar praf). Se pune pe blat, apoi se razuie ciocolata si se lasa in tava pina a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa