Fa un aluat din faina, 60 g de zahar, nuca macinata, 1 ou si unt, intinde aluatul de o grosime de 1 cm si coace-l intr-o tava potrivita. Cand este g
Fa un aluat din faina, 60 g de zahar, nuca macinata, 1 ou si unt, intinde aluatul de o grosime de 1 cm si coace-l intr-o tava potrivita. Cand este gata unge cu un strat subtire de gem la alegere. Fierbe sub abur 6 albusuri, nuca tocata, zaharul ramas si ciocolata pana devine destul de groasa. Crema formata se va folosi pentru a unge prajitura.
Se poate adauga din nou in cuptor pana se formeaza o crusta.
Serveste prajitura taiata cuburi.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Chec pufos
Dulceata de gutui
Va propun o reteta foarte populara in sultanatul de Brunei - frigaruile satay. De origine indoneziana, le...
Frigarui de pui cu sos satayIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa