Se freaca bine cu zaharul galbenusurile, iar albusurile se bat spuma cu putina sare si se amesteca cu amoniacul, faina si nuca macinata. Din aluatul
Se freaca bine cu zaharul galbenusurile, iar albusurile se bat spuma cu putina sare si se amesteca cu amoniacul, faina si nuca macinata. Din aluatul obtinut se coc trei foi. Se unge fiecare foaie cu crema, preparata din untul frecat spuma cu zaharul si galbenusurile si amestecat cu nucile si cafeaua. Pentru glazura se pun la fiert apa cu zaharul si cacaua, iar dupa ce se dizolva zaharul, se adauga unt cat o nuca. Glazura fierbinte se toarna deasupra prajiturii.
Se serveste prajitura dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Prajitura snikers Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa