Prajitura cu nuca si miere

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 1 ou
  • 200 gr. zahar
  • 150 gr.lapte
  • 280 gr. faina
  • 3 linguri miere
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • Crema: 200 gr. zahar
  • 10 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt(margarina)
  • 300 gr. nuca macinata

Mod de preparare

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fierbinte.

Crema: Se face un sos din ingredientele de mai sus in care se introduc pe rind bucatile taiate, iar apoi se tavalesc prin nuca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se fac ouale posate

Cum se fac ouale posate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca