Prajitura cu nuca si miere

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 1 ou
  • 200 gr. zahar
  • 150 gr.lapte
  • 280 gr. faina
  • 3 linguri miere
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • Crema: 200 gr. zahar
  • 10 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt(margarina)
  • 300 gr. nuca macinata

Mod de preparare

Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fierbinte.

Crema: Se face un sos din ingredientele de mai sus in care se introduc pe rind bucatile taiate, iar apoi se tavalesc prin nuca.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!