Aceasta prajitura este recomandabila cand raman albusuri de la alte preparate. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, nucile, marmelada, co
Aceasta prajitura este recomandabila cand raman albusuri de la alte preparate. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, nucile, marmelada, coaja si zeama de lamaie. Se framanta un aluat dens din faina, margarina, praf de copt. Jumatate se razuieste in tava, peste aluat se niveleaza compozitia cu albusuri, apoi se razuieste deasupra cealalta jumatate de aluat. Frecateii crescuti in cuptor ii dau aspect zbarlit.
Alte prajituri de casa recomandate
Va prezint o reteta simpla care se prepara foarte repede si este si foarte buna. Pestele gen cod, merluciu sau stiuca este...
Chiftelute din pestePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura