Galbenusurile se freaca cu zahar. Se adauga zahar, pesmet, praf de copt, stafide, se amesteca incet cu albusurile batute spuma tare. Compozitia se to
Galbenusurile se freaca cu zahar. Se adauga zahar, pesmet, praf de copt, stafide, se amesteca incet cu albusurile batute spuma tare. Compozitia se toarna in tava unsa, se da la cuptorul incalzit dinainte si se coace la foc moderat 30 – 40 de minute. Dupa ce se raceste, se stropeste cu rom si se glaseaza cu ciocolata.
Alte retete de prajituri recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa