Galbenusurile se freaca cu zahar. Se adauga zahar, pesmet, praf de copt, stafide, se amesteca incet cu albusurile batute spuma tare. Compozitia se to
Galbenusurile se freaca cu zahar. Se adauga zahar, pesmet, praf de copt, stafide, se amesteca incet cu albusurile batute spuma tare. Compozitia se toarna in tava unsa, se da la cuptorul incalzit dinainte si se coace la foc moderat 30 – 40 de minute. Dupa ce se raceste, se stropeste cu rom si se glaseaza cu ciocolata.
Alte retete de prajituri recomandate
Atunci cand vrei ceva dulce, aparatul Waffle Maker Duraceramic Breville este foarte util in bucatarie. Trebuie...
Desert gofre cu chefir in compozitie la aparatul Waffle Maker Duraceramic BrevilleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa