Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu zeama de la o jumatate de
Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se adauga faina in ploaie si coaja rasa de lamaie. Aluatul obtinut, trebuie se fie mai lichid si se va turna intr-o tava tapetata. Se lasa apoi la copt. Se pregateste o glazura din 4 albusuri batute spuma tare impreuna cu nucile macinate si zaharul. Glazura se toarna peste aluatul intarit, se intinde bine si se lasa din nou la cuptor, la copt. Se scoate dupa o jumatate de ora si se raceste.
Prajitura se serveste taiata in diferite forme geometrice.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Amandine cu crema de ciocolata
Gogosi
Nu se putea sa trec ziua de azi asa precum gasca prin apa, ca doar n-am multe surori.... ( doar 3 ) de ziua Leontinei m-am...
Desert prajitura LeoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa