Orezul se fierbe in lapte, apoi se lasa la racit. Se adauga coaja de lamaie, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, albusurile batute spuma cu puti
Orezul se fierbe in lapte, apoi se lasa la racit. Se adauga coaja de lamaie, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, albusurile batute spuma cu putina sare si stafidele. Se toarna apoi compozitia intr-o forma tapetata cu unt si se lasa la copt aproximativ 40 de minute.
Prajitura se serveste taiata cubulete.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura televizor Placinta cu mere
A iesit tort parfumat, aromat, delicios! Cei care au degustat au mai cerut o portie: ). Pt reteta m-am insipart de la...
Reteta tort MariaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura