Pentru aluat se amesteca in robot ouale intregi cu zaharul si apoi se pune smantana si coaja de lamaie rasa. La final faina + praful de copt. Fructele
Pentru aluat se amesteca in robot ouale intregi cu zaharul si apoi se pune smantana si coaja de lamaie rasa. La final faina + praful de copt. Fructele se taie felii. In tava pregatita cu hartie de copt se toarna aluatul (care curge). Se aseaza deasupra feliile de piersica. Cuptorul se incalzeste la 180 grade si se pune prajitura 15 min. In timp ce prajitura este la cuptor pregatim glazura. Intr-o tigaie se pune laptele sau apa si untul la topit. Cand s-a topit se adauga zaharul si se fierbe cateva minute amestecand continuu pina apar "bubite" la suprafata. Se adauga apoi migdalele felii si se mai dau 3-4 clocote pina se ingroasa putin. Se scoate tava din cuptor si se intinde glazura peste aluatul care s-a intarit deja. Se intinde foarte usor cu lingura. Se mai pune 25-30 min la copt. Se incearca cu scobitoarea.
Rece se taie felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa