Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in
Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in zeama de lamaie, impreuna cu coaja rasa de portocala. Se adauga spuma de galbenusuri si se torna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se pune forma in cuptor, la foc mediu.
Prajitura se serveste cu glazura de portocale.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Prajitura cu dovleac
Prajitura cu visine
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj