Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si
Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si turnam compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata. Coacem blatul la foc potrivit. Il lasam la racit si il taiem in doua pe orizontala.
Umplem foile cu dulceata de portocale.
Stoarcem sucul de la o portocla, adaugam 200 ml apa, cuisoare, scortisoara si 100g zahar. Fierbem la foc potrivit.
Cand incepe sa fiarba adaugam il el celelalte doua portocale taiate cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.. Fierbem amestecul pana portocalele se inmoaie putin; il luam de pe foc si il turnam peste prajitura.
Taiem si servim prajitura doar dupa ce s-a racit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj