Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si
Batem albusurile spuma, adaugam treptat 300g zahar. Batem energic. Adaugam faina, amidonul si untul topit. Amestecam ingredientele prin rasturnare si turnam compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata. Coacem blatul la foc potrivit. Il lasam la racit si il taiem in doua pe orizontala.
Umplem foile cu dulceata de portocale.
Stoarcem sucul de la o portocla, adaugam 200 ml apa, cuisoare, scortisoara si 100g zahar. Fierbem la foc potrivit.
Cand incepe sa fiarba adaugam il el celelalte doua portocale taiate cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.. Fierbem amestecul pana portocalele se inmoaie putin; il luam de pe foc si il turnam peste prajitura.
Taiem si servim prajitura doar dupa ce s-a racit.
Nu se putea sa trec ziua de azi asa precum gasca prin apa, ca doar n-am multe surori.... ( doar 3 ) de ziua Leontinei m-am...
Desert prajitura LeoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa