• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, zaharul vanilat, scortisoara
• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii
• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, zaharul vanilat, scortisoara si un praf de sare
• amestecati in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ricotta cu oul, laptele si uleiul, la viteza mica
• adaugati compozitia cu faina in vasul de la robot si framantati pana obtineti un aluat ferm si nelipicios
• folositi si spatula pentru curatarea marginii vasului
• intindeti aluatul cu facaletul de dimensiunea tavii de aragaz si puneti-l pe o hartie de copt in tava
• asezati deasupra caisele, punand feliile una langa alta, precum tiglele
• amestecati untul cu zaharul si faina si framantati usor cu mana pana obtineti firimituri de aluat
• puneti firimiturile peste caise si coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20-30 de minute, pana se rumeneste usor deasupra
• scoateti tava din cuptor si lasati prajitura sa se raceasca, apoi portionati.
Savurati!
Îmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...
Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj