Se bate smintina cu telul, se adauga uleiul trsptat, apoi S2 adauga cite o lingura de zahar, continuind operatia. Se amesteca
Se bate smintina cu telul, se adauga uleiul trsptat, apoi S2 adauga cite o lingura de zahar, continuind operatia. Se amesteca sarea cu coaja de lamaie rasa si se stinge amoniacul cu zeama de lamaie. Se amesteca totul usor si se adauga faina, dupa care se framanta bine aluatul. Se imparte in doua parti si se intind doua foi, care se pun intr-o tava mare, cu gem de caise si putina coaja de lamaie, intre ele. Se lasa la copt la foc mare, dupa care se racesc si se taie diferite forme geometrice.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajitura televizor
Turta dulce
Cornurile cu gem sunt prajiturile copilariei si merg de minune cu un pahar cu lapte. Reteta video pas cu pas o gasesti mai...
Aluat pentru cornuri cu gemGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa