Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu faina, zaharul, sarea, coaja si zeama de
Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu faina, zaharul, sarea, coaja si zeama de lamaie.
Se framanta un aluat care se lasa 30 min la dospit.
Intre timp se pun perele intr-o sita sa se stoarca de zeama si se amesteca intr-un castron ingredientele pentru crema.
Se tapeteza o tava potrivit de mare cu hartie de copt si se intinde aluatul in ea. Se ridica putin marginile si se inteapa aluatul cu furculita in mai multe locuri. Se toarna deasupra amestecul de smantana si ou si se aranjeaza deasupra feliile de pere. Se coace 45 min. la 185 grade. In ultimele minute am acoperit-o cu o hartie sa nu se arda.
Rece se taie felii potrivite.
Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...
Supa de pui cu galuste din faina de meiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.