Fierbem de , le si zaharul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra cu putina apa. Batem spuma albusurile si adaugam galbenusurile. Adaugam faina, pra
Fierbem de , le si zaharul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra cu putina apa. Batem spuma albusurile si adaugam galbenusurile. Adaugam faina, praful de copt si uleiul. Turnam aluatul intr-o tava unsa cu unt. Picuram deasupra cu o lingura de racita, presaram visinele si coacem aluatul. Dupa racire, ungem cu gem si decoram cu fr
Alte retete de prajituri
Tort capsuni
Tarta capsuni
Tort tiramisu
Nu se putea sa trec ziua de azi asa precum gasca prin apa, ca doar n-am multe surori.... ( doar 3 ) de ziua Leontinei m-am...
Desert prajitura LeoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa