Fierbem de , le si zaharul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra cu putina apa. Batem spuma albusurile si adaugam galbenusurile. Adaugam faina, pra
Fierbem de , le si zaharul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra cu putina apa. Batem spuma albusurile si adaugam galbenusurile. Adaugam faina, praful de copt si uleiul. Turnam aluatul intr-o tava unsa cu unt. Picuram deasupra cu o lingura de racita, presaram visinele si coacem aluatul. Dupa racire, ungem cu gem si decoram cu fr
Alte retete de prajituri
Tort capsuni
Tarta capsuni
Tort tiramisu
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj