Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o foaie care se pune intr-
Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o foaie care se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se intinde deasupra umplutura preparata astfel: intr-un vas se amesteca merele cu zaharul si scortisoara, dupa care se calesc la foc slab, pana scade zeama. Dupa ce se raceste, se intinde umplutura pe prajitura si se acopera cu cealalta foaie de aluat, apoi se coace prajitura la foc potrivit.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajituri simple
Si am ajuns si la reteta cu nr.800! Incet dar sigur! Pentru acest numar de retete am pregatit un tort in care sa simt mai...
Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj