Prajitura cu suc de rosii

Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o foaie care se pune intr-

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 12 linguri de suc de rosii
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • 1 lingurita de bicarbonat
  • faina cat cuprinde
  • Pentru umplutura:
  • 10 mere rase
  • 4 linguri de zahar
  • scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru blat si se framanta bine. Aluatul se imparte in doua parti egale iar din prima se intinde o foaie care se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se intinde deasupra umplutura preparata astfel: intr-un vas se amesteca merele cu zaharul si scortisoara, dupa care se calesc la foc slab, pana scade zeama. Dupa ce se raceste, se intinde umplutura pe prajitura si se acopera cu cealalta foaie de aluat, apoi se coace prajitura la foc potrivit.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Tiramisu Prajituri simple

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...