Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care se lasa in congelator a
Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care se lasa in congelator aproximativ 2 ore. Intre timp se prepara umplutura mixand urda cu ouale, grisul, zaharul si zaharul vanilat. Aluatul mai mare se da pe razatoare, se asaza apoi intr-o tava, si se pune umplutura deasupra. Se rade si coca mai mica peste umplutura si se da tava la cuptor, pentru o ora, la foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Lapte de pasare Prajitura snikers
Un gust tare aromat,imi plac portocalele in prajituri,sunt racoritoare :)
Tort de portocale si vaniliePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura