Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care se lasa in congelator a
Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care se lasa in congelator aproximativ 2 ore. Intre timp se prepara umplutura mixand urda cu ouale, grisul, zaharul si zaharul vanilat. Aluatul mai mare se da pe razatoare, se asaza apoi intr-o tava, si se pune umplutura deasupra. Se rade si coca mai mica peste umplutura si se da tava la cuptor, pentru o ora, la foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Lapte de pasare Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa