Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de biscuiti de menaj. Apoi, t
Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de biscuiti de menaj. Apoi, topim in cealalta jumatate de crema o tabla de glazura de tort la care adaugam ½ dl de cafea neagra tare, amestecam si turnam peste biscuiti. Razuim orice fel de ciocolata deasupra si lasam la odihnit 12 ore.
Alte retete de prajituri recomandate
Fursecuri
Diplomat tort
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii