Pentru prajitura cu vanilie si jeleu va trebuie unt, vanilie, zahar, praf de copt. Este un desert delicios.
Pentru prajitura cu vanilie si jeleu, frecati spuma untul cu 200 g zahar si vanilie, adaugati ouale unul cate unul, apoi treptat faina si praful de copt. Amestecati cu 6 linguri de suc de lamaie, astfel incat sa obtineti o coca mai groasa. Turnati coca intr-o tava (38x28cm) unsa cu margarina, coaceti timp de 30 de minute, la temperatura de 200 grade, apoi preparati budinca dupa indicatiile de pe pachet, adaugand 40 g zahar.
Turnati budinca fierbinte peste blat si lasati-o sa se raceasca. Bateti frisca si o adaugati peste budinca, apoi asezati deasupra biscuitii. Frecati zaharul pudra cu restul de suc de lamaie si turnati peste biscuiti. Asezati deasupra ursuletii din jeleu si puneti la rece timp de 5 ore.
Prajitura cu vanilie si jeleu se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.