Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca zaharul si margarina pa
Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca zaharul si margarina pana obtii o spuma. Fierbe 2 pachete de budinca de vanilie in 600 ml de lapte, iar cand s-a fiert adauga putin suc de visine. Cand incepe sa se raceasca adauga 500 de grame de visine. Cand s-a racit amesteca cu margarina si umple foile. Presara foaia de sus cu zahar pudra.
Serveste calda si cu zahar pudra deasupra.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Dulceata de gutui
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj