Prajitura cu zmeura

Se trece prin sita brinza de vaca, se amesteca cu cele doua galbenusuri rascoapte, trecute de asemenea prin sita si cu cele 3 galbenusuri crude. Se ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg zmeura
  • 250 g brinza de vaca
  • 2 galbenusuri rascoapte
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 1 praf de sare
  • zahar dupa gust
  • grasime pentru forma

Mod de preparare

Se trece prin sita brinza de vaca, se amesteca cu cele doua galbenusuri rascoapte, trecute de asemenea prin sita si cu cele 3 galbenusuri crude. Se adauga 50 g unt, 1 praf de sare si zahar dupa gust. Se freaca bine totul, ca sa se obtina o crema, se adauga apoi albusurile spuma de la 3 oua. Se unge o tava de copt si se asterne in strat uniform compozitia pregatita. Deasupra, se presara zmeura. Se coace la foc potrivit. Se taie dupa preferinta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide