Laptele, ouale, faina si praful de copt se amesteca bine. Se adauga apoi untul, nuca macinata, sara si stafidele. Aluatul format se toarna intr-o tav
Laptele, ouale, faina si praful de copt se amesteca bine. Se adauga apoi untul, nuca macinata, sara si stafidele. Aluatul format se toarna intr-o tava tapetata si se lasa la copt aproximativ 30 de minute. Se lasa apoi la racit si se topeste intre timp ciocolata pentru crema, in bain marie. Se adauga cafeaua si se amesteca bine. Compozitia se toarna peste blat si se lasa la racit.
Prajitura se portioneaza dupa ce s-a racit glazura si se orneaza cu cate o nuca.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajitura snikers Prajituri simple
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti