Se inmoaie usor biscuitii in laptele indulcit si se asaza unul linga altul pe un platou drptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma cu zaha
Se inmoaie usor biscuitii in laptele indulcit si se asaza unul linga altul pe un platou drptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma cu zaharul si praful vanilat, se adauga galbenusul, nucile tocate,fructele taiate bucatele mici si romul. Se pune un strat gros de crema peste biscuiti si se da la rece pina a doua zi.
Se serveste cu frisca
Aluaturi de casa Mi-am dorit sa fac o paine de casa mai consistenta si mai sanatoasa.mai ales ca aveam niste drojdie pe la...
Paine de casa cu seminte de in si tarate de grauPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura