Cafeaua se dizolva in apa fierbinte si se amesteca impreuna cu untul, esenta de vanilie, zaharul, ouale, faina, putina sare, praful de copt Å
Cafeaua se dizolva in apa fierbinte si se amesteca impreuna cu untul, esenta de vanilie, zaharul, ouale, faina, putina sare, praful de copt si laptele. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se lasa la copt, la foc mediu, 40 de minute. Dupa ce s-a scos din cuptor, se lasa sa stea 5 minute si se rastoarna apoi pe un platou. Cat timp se raceaste se pregateste glazura de miere. Se topeste untul, apoi se ia vasul de pe foc, se adauga cafeaua instant dizolvata in prealabil in apa fierbinte, mierea, esenta de vanilie si jumatate din cantitatea de zahar pudra. Se adauga apoi, treptat, zaharul pudra si apa fierbinte ramase. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza, dupa care se toarna peste prajitura.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Prajituri delicioase Prajitura televizor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii