Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul, curmalele, migdalele si faian cat cuprinde. Se amesteca totul bine si se pune prajitu
Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul, curmalele, migdalele si faian cat cuprinde. Se amesteca totul bine si se pune prajitura la copt, intr-o tava tapetata cu unt si faina. Se lasa la cuptor 45-50 de minute, pana cand se rumeneste.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa