Prajitura de post cu crema

Pentru prajitura de post cu crema aveti nevoie de ulei, margarina, zahar. Este un desert foarte bun.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana de ulei
  • 1 si ½ cana de Coca Cola
  • o cana de zahar pudra
  • 2 linguri de cacao
  • o lingurita de amoniac sau bicarbonat
  • drojdie cat ½ de nuca si
  • faina de grau cat cuprinde
  • Crema:
  • 4 linguri de margarina
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 2 linguri de ness
  • 3 linguri de gem de caise
  • nuca macinata.

Mod de preparare

Pentru prajitura de post cu crema se face un aluat din o cana de ulei, 1 si ½ cana de Coca Cola, o cana de zahar pudra, 2 linguri de cacao, o lingurita de amoniac sau bicarbonat, drojdie cat ½ de nuca si faina de grau cat cuprinde, ca la un chec mai gros. Dupa ce s-a racit, se taie in doua parti, apoi se umple cu o crema facuta din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de ness. Deasupra, compozitia se unge cu 3 linguri de gem de caise si, dupa dorinta, presaram cu nuca macinata.


Dupa ce s-a racit, prajitura de post cu crema se poate servi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca