Pentru prajitura de post cu crema aveti nevoie de ulei, margarina, zahar. Este un desert foarte bun.
Pentru prajitura de post cu crema se face un aluat din o cana de ulei, 1 si ½ cana de Coca Cola, o cana de zahar pudra, 2 linguri de cacao, o lingurita de amoniac sau bicarbonat, drojdie cat ½ de nuca si faina de grau cat cuprinde, ca la un chec mai gros. Dupa ce s-a racit, se taie in doua parti, apoi se umple cu o crema facuta din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de ness. Deasupra, compozitia se unge cu 3 linguri de gem de caise si, dupa dorinta, presaram cu nuca macinata.
Dupa ce s-a racit, prajitura de post cu crema se poate servi.
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj