• curata de coaja gutuile, dovleacul si merele, apoi da-le pe razatoarea cu ochiuri mari
• pune untul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si pune-l pe foc sa se topeasca. Adauga fructele date pe razatoare si lasa-le sa se inmoaie 5 minute. Adauga stafidele si caju. Ia vasul de pe foc si lasa-l deoparte
• amesteca intr-un bol ingredientele uscate: faina, un praf de sare, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul
• amesteca separat ouale cu zaharul, vanilia, coaja de portocala si laptele
• pune ingredientele uscate peste cele lichide si omogenizeaza cu un tel pana obtii un aluat omogen, ca de clatite
• toarna aluatul peste fructele din slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté, pune vasul in aparat si seteaza pe modul de gatire Low si timpul de 1 ora si jumatate
• imbraca capacul cu un prosop curat de bucatarie si pune-l deasupra. Astfel, aburii formati in timpul coacerii nu se vor scurge in prajitura
• cand este gata, rastoarna prajitura pe un platou, las-o la racit si apoi decoreaz-o dupa plac.
Savureaza cu placere!
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj