Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se ame
Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se amesteca. Se torna compozitia in tava si se introduce apoi in cuptorul cald. Se presara nuca pisata deasupra cand este coapta prajitura, apoi se unge un strat subtire de marmelada de caise. Se presara peste al doilea strat de nuca iar deasupra se pune spuma de la 5 albusuri batute spuma tare cu 5 linguri de zahar. Se introduce din nou in cuptorul fierbinte si se lasa la copt, pana cand se intareste albusul.
Se taie in patrate, dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Prajituri simple
Reteta facuta de la Moku tare bune au fost http://www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-64040.html Am dus si la...
Galuste cu pruneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj