Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se ame
Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se amesteca. Se torna compozitia in tava si se introduce apoi in cuptorul cald. Se presara nuca pisata deasupra cand este coapta prajitura, apoi se unge un strat subtire de marmelada de caise. Se presara peste al doilea strat de nuca iar deasupra se pune spuma de la 5 albusuri batute spuma tare cu 5 linguri de zahar. Se introduce din nou in cuptorul fierbinte si se lasa la copt, pana cand se intareste albusul.
Se taie in patrate, dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii