Cand este rece, prajitura delicioasa se orneaza cu frisca si se aseaza fructe pe ea. Este un desert usor de preparat.
Pentru prajitura delicioasa se ard auriu 10 linguri de zahar, apoi se sting cu 100 g apa si se face un sirop. Se ia o paine proaspata, se taie felii, care se insiropeaza, apoi se aseaza intr-o cratita peste care se pune o budinca de vanilie facuta dintr-un litru de lapte, 3 prafuri de budinca si 100 g unt.
Cand este rece, prajitura delicioasa se orneaza cu frisca si se aseaza fructe pe ea, apoi se serveste.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj