Prajitura delicioasa cu branza de vaci

Pentru prajitura delicioasa cu branza de vaci, in tava tapetata cu ulei si faina, punem coca iar peste coca punem, cu mana, gramajoare din branza de vaci.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua batute cu o cana de zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 200 g apa minerala
  • 150 g  ulei
  • un praf de copt
  • sare si
  • faina
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de gris
  • 2 oua si
  • portocala rasa sau
  • stafide.

Mod de preparare

Pentru prajitura delicioasa cu branza de vaci, facem un aluat din 5 oua batute cu o cana de zahar, coaja de la o lamaie, 200 g apa minerala, 150 g  ulei, un praf de copt, sare si faina cat cuprinde aluatul, ca la chec. In tava tapetata cu ulei si faina, punem coca iar peste coca punem, cu mana, gramajoare din 500 g branza de vaci, 150 g zahar, 2 linguri de gris, 2 oua si portocala rasa sau stafide, apoi o dam la cuptor, la foc moderat. Dupa ce s-a copt, radem putina ciocolata deasupra si punem zahar pudra.


Dupa ce s-a racit, prajitura delicioasa cu branza de vaci se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...