Batem spuma galbenusurile cu zaharul, incorporam incet faina si amestecam. Batem spuma albusurile si le adaugam cu miscari lente la amestecul obtinut
Batem spuma galbenusurile cu zaharul, incorporam incet faina si amestecam. Batem spuma albusurile si le adaugam cu miscari lente la amestecul obtinut anterior. Ungem tava si cu o lingurita facem forme in ea, presaram cu anason. Coacem in cuptorul pre-incalzit, cand marginile devin maro le scoatem cu un cutit fierbinte pe care il introducem sub cerculete si le apasam putin cu degetul, pentru ca atata timp cat sunt calde le putem rotunji. Trebuie sa lucram repede cu ele. Pare o prajitura dificila dar de fapt este foarte simpla de realizat. Este foarte buna pentru persoanele care iubesc gustul de anason, sunt aratoase si rezistente.
Alte prajituri recomandate
Tarta cu visine
Prajitura de visine
Placinta cu visine
Pandispan cu visine
Ce poate fi mai bun decat un pranz delicios, servit in familie si pe placul tuturor? Si cand vezi ca se mananca si ultima...
Friptura de porc cu legume si orezPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura