Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se arde zaharul, se stinge cu o lingurita cu apa si se pune intr-o forma. Se toarna in forma albusul s
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se arde zaharul, se stinge cu o lingurita cu apa si se pune intr-o forma. Se toarna in forma albusul si se pune in cuptor, pe o baie de aburi. In timp ce se rumeneste se prepara sosul. Se freaca cele 8 galbenusuri cu 8 linguri de zahar. Se adauga laptele si vanilia si se pune totul pe foc mic. Se amesteca pana se ingroasa si se lasa apoi la racit.
Prajitura se serveste cu sosul rece.
Alte retete:
Prajituri simple
Ciocolata de casa
Prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa