Grisul se fierbe in lapte cu zahar. Se ia de pe foc si se amesteca in compozitie gelatina dizolvata in putina apa calda. Se amesteca apoi cu albusuri
Grisul se fierbe in lapte cu zahar. Se ia de pe foc si se amesteca in compozitie gelatina dizolvata in putina apa calda. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-un vas de savarina, udat in prealabil si se pune in congelator.
Se rastoarna pe un platou, se stropeste cu rom si se garniseste cu fructe zaharisite sau cu un jeleu de coacaze.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Dulceata de gutui
Pentru fiecare in viata, exista o prima ciorba. Eu le propun viitorilor "ciorbari" sa inceapa cu aceasta. De ce? Pentru ca...
Ciorba de cartofi (de post)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura