Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si ra
Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si racit. Se ard intr-un vas 60-70 gr zahar si se toarna grisul in forma respectiva si se lasa la fiert aproximativ 40 de minute in baie de apa, la cuptor.
Dupa ce s-a racit, se rastoarna din forma si se s
Alte retete de prajituri:
Pandispan
Prajitura caramelizata cu mere umplute
Tort din crema de zahar ars cu mere
O mancare rapida si delicioasa...ideala mai ales acum in post ...
Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si nautIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa