Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina cernuta. Se framanta al
Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina cernuta. Se framanta aluatul bine si se intinde apoi o foaie groasa de jumatate de cm. Se taie diferite forme cu gura paharului si se pun in tava unsa cu ulei, la copt. Dupa ce s-au rumenit si s-au racit, se lipesc doua cate doua cu gem de prune amestecat cu nuci macinate.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Prajituri simple Turta dulce
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa