Framantam ingredientele pentru aluat intr-un vas, presaram faina pe o suprafata si coacem 3 foi. Fierbem budinca si dupa racire adaugam margarina batu
Framantam ingredientele pentru aluat intr-un vas, presaram faina pe o suprafata si coacem 3 foi. Fierbem budinca si dupa racire adaugam margarina batuta spuma cu zaharul. Umplem foile. Glazuram cu ciocolata sau zahar pudra.
Oprajitura numai buna de incercat
Alte prajituri recomandate
Clatite
Rulada
Prajitura cu mere
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa