Pentru aluat fierbem la baie de abur 15 dkg de zahar pudra cu 5 dkg de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere. Adaugam 35 dkg de
Pentru aluat fierbem la baie de abur 15 dkg de zahar pudra cu 5 dkg de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere. Adaugam 35 dkg de faina amestecata cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Dupa racire coacem din aluatul obtinut 2 foi pe spatele tavii. Fierbem budincile cu 3 linguri de zahar, 3 dl de smantana, 3 linguri de faina in 4 dl de lapte pana obtinem o crema groasa. Dupa racire adaugam o crema obtinuta din 20 dkg de zahar pudra amestecat cu 20 dkg de unt. Umplem foile cu crema si presaram cu zahar pudra sau glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Tort diplomat
Imi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa