6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se u
6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se unge o tava, se pune compozitia si se de la cuptor la 175-180 grade cca.30-40 min.
Crema:se freaca untul cu zaharul f.bine, se adauga 1 lingura de cafea si una de ness.
Glazura:6 linguri zahar + 2,3 linguri cacao+50 gr. unt+1-2 linguri apa se da in clocot.
Dupa ce s-a racit blatul se taie pe jumatate, se adauga crema, iar pe deasupra se toarna glazura fierbinta. POFTA BUNA!
Alte retete recomandate:
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti