6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se u
6 albusuri se bat spuma si se amesteca cu 150 gr.zahar, dupa care se adauga 6 galbenuse,1 lingura cafea,nucile macinate,faina si praful de copt. Se unge o tava, se pune compozitia si se de la cuptor la 175-180 grade cca.30-40 min.
Crema:se freaca untul cu zaharul f.bine, se adauga 1 lingura de cafea si una de ness.
Glazura:6 linguri zahar + 2,3 linguri cacao+50 gr. unt+1-2 linguri apa se da in clocot.
Dupa ce s-a racit blatul se taie pe jumatate, se adauga crema, iar pe deasupra se toarna glazura fierbinta. POFTA BUNA!
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii