Prajitura frageda

Prajitura frageda se face usor si este foarte buna. Aveti nevoie de ulei, lapte, ou, branza de vaci.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de lapte
  • 1 ou
  • 200 g branza de vaci
  • 1 praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 450 g faina
  • un borcan de gem

Mod de preparare

Pentru prajitura frageda se amesteca toate la un loc si facem un aluat fraged din care facem doua foi intre care punem un borcan de gem. Dam la copt.


Dupa ce s-a racit, pudram prajitura frageda cu zahar si vanilie si servim.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca