Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si
Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si preparam 2 foi. Crema: amestecam zaharul vanilat cu zaharul pudra. Fierbem budinca de vanilie, o racim si o amestecam cu crema de margarina. Umplem foile. Ordine: foaie maro, foaie cu mac, foaie maro. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Chiar asa bunatate ai facut? Ma intreaba ai mei! Da, o minunatie! Mi-a aparut acest chec in fata ochilor, cel putin eu asa...
Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustosGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa