Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga untul si 2 linguri de coniac, un praf de sare si
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga untul si 2 linguri de coniac, un praf de sare si faina, in ploaie. Aluatul obtinut se framanta bine si se intinde intr-o foaie, care se impare in doua. Prima foaie se pune intr=o tava, se acopera cu jumatate din cantitatea de zahar pudra si nucile macinate, se pune cea de-a 2-a foaie si se pun albusurile batute spuma cu 100 gr zahar pudra si 100 gr nuci macinate. Prajitura se coace la foc potrivit 45 de minute.
Se taie in diferite forme geometrice si se servese, numai dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa