Taie blatul patrate de 4x4 cm, stropeste-i cu 1 fiola de esenta de rom. Presara cu aproximativ 60-80 g miez de nuca tocat marunt si stafide. Fierbe b
Taie blatul patrate de 4x4 cm, stropeste-i cu 1 fiola de esenta de rom. Presara cu aproximativ 60-80 g miez de nuca tocat marunt si stafide. Fierbe budinca de vanilie in 400 ml de lapte si adauga 150 g de zahar. Cat e inca fierbinte adauga untul si aroma de rom. Toarna crema cat e inca calda peste patrate si amesteca bine, dupa care lasa-i sa stea 15 minute. Aseaza prajitura intr-un vas oval, ajustand in asa fel incat sa arate ca un arici. Infige bucati de nuca. Topeste zaharul ramas cu o lingura de lamaie pana devine caramel de culoare deschisa si toarna cu o lingura peste prajitura. Lasa sa stea 2 zile, pana se absoarbe caramelul.
Alte prajituri recomandate
Imi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa