Prajitura Kandia

Prajitura Kandia se pregateste usor si este foarte buna. Aceasta se face din oua, arome, margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 175 g zahar
  • 5 oua
  • arome
  • 375 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 250 g smantana
  • compot de ananas
  • doua mandarine
  • gem

Mod de preparare

Pentru prajitura Kandia, se freaca zaharul cu ouale, adaugam margarina, smantana, praful de copt, faina si la urma, incorporam un compot de ananas si doua mandarine. Se coace intr-o tava tapetata, iar cand o scoatem, o ungem cu gem de caise, capsuni sau figurine colorate. Prajitura se face in tava patrata.


Dupa ce s-a racit, prajitura Kandia se poate servi.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu ciocolata

În loc de pască am pregătit acest cheesecake delicios. Dacă faceți un blat bun de aluat și adăugați o cremă de...

Desert cheesecake cu ciocolata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea