Prajitura Kinder

Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere, adauga 1 linguirta de bicarbonat de s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar pudra
  • 50 g unt
  • 2 linguri praf de cacao
  • 2 oua
  • 2 linguri miere
  • 350 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 pachete praf de budinca de vanilie
  • 300 ml smantana
  • 3 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt

Mod de preparare

Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere, adauga 1 linguirta de bicarbonat de sodiu amestecat in 350 g de faina. Cand s-a racit aluatul, coace 2 foi asemanatoare pe spatele unei tavi. Amesteca 2 pachete de budinca de vanilie, 300 ml de smantana, 3 linguri de faina, 400 ml de lapte si fierbe compozitia pana devine densa. Cand s-a racit adauga o crema obtinuta din 200 g de zahar pudra si 200 g de unt. Umple foile cu aceasta crema si cerne deasupra prajiturii zahar vanilat sau decoreaz-o cu glazura de ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...