Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere, adauga 1 linguirta de bicarbonat de s
Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere, adauga 1 linguirta de bicarbonat de sodiu amestecat in 350 g de faina. Cand s-a racit aluatul, coace 2 foi asemanatoare pe spatele unei tavi. Amesteca 2 pachete de budinca de vanilie, 300 ml de smantana, 3 linguri de faina, 400 ml de lapte si fierbe compozitia pana devine densa. Cand s-a racit adauga o crema obtinuta din 200 g de zahar pudra si 200 g de unt. Umple foile cu aceasta crema si cerne deasupra prajiturii zahar vanilat sau decoreaz-o cu glazura de ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa