Prajitura Krista

Prajitura Kristo se poate servi pudrata cu zahar. Aceasta se face din margarina, oua, faina si 1 praf de copt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina Rama
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de gem
  • 150 g nuca
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentr prajitura Krista, se freaca margarina cu zahar, adaugam galbenusurile si praful de copt stins. In tava tapetata cu unt si faina, radem doua treimi din aluat, deasupra punem albusurile batute spuma si amestecate cu gemul si nuca. Peste albus radem restul de aluat, apoi dam la copt.


Prajitura Krista se poate servi pudrata cu zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...