Prajitura Matilda

Prajim zaharul, il diluam cu lapte si il lasam la racit. Batem spuma galbenusurile cu 5 dkg de unt, 5 dkg de zahar pudra, la care adaugam cele 2 cani

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¼ kg zahat
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • 5 dkg unt
  • 5 dkg zahar pudra
  • 2 cani faina
  • putina scortisoara
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 pachet praf de copt
  • 7 dkg nuca bucati

Mod de preparare

Prajim zaharul, il diluam cu lapte si il lasam la racit. Batem spuma galbenusurile cu 5 dkg de unt, 5 dkg de zahar pudra, la care adaugam cele 2 cani de faina, praful de copt si scortisoara si incorporam incet laptele caramelizat, la sfarsit adaugam spuma de la albusuri si nuca bucati. Coacem la foc mic intr-o tava unsa cu unt.
Alte retete dulciuri recomandate

Tarta fructe

Prajitura visine

Prajitura cu foi din miere

Gogosi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...