Prajitura Melania

Se bat albusurile de la cele 6 oua, se bat spuma adaugind apa, separat se adauga galbenusurile cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii (albusuril

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1/2 kg caise coapte
  • 6 linguri apa rece
  • 1 vanilie

Mod de preparare

Se bat albusurile de la cele 6 oua, se bat spuma adaugind apa, separat se adauga galbenusurile cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii (albusurile spuma si galbenusurile cu zahar) incorporindu-se treptat faina si zaharul vaniliat, se toarna intr-o tava unsa si presarata cu faina. Deasupra se pune caisele. Se coace la foc potrivit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...