Prajitura mozaic

Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie. Se amesteca totul cu 3 albusuri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 6 galbenusuri
  • 125 gr. zahar
  • 125 gr. nuci macinate
  • 2 lingurite de pesmet alb
  • zeama de la o lamaie
  • 3 albusuri
  • rahat divers colorat
  • Crema: 3 albusuri
  • 125 gr. nuci macinate
  • 125 gr. zahar

Mod de preparare

Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie.

Se amesteca totul cu 3 albusuri batute spuma tare.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si, cind s-a copt pe jumatate, se scoate din cuptor si se pune deasupra rahat divers colorat.

Peste rahat, se toarna o compozitie peparata din celelalte trei albusuri batute spuma tare cu zaharul si amestecate cu nucile macinate.

Dupa 30 de minute, vei avea o prajitura.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...